Kultaisenruskeat, riutuvat paistetut luomu-bananiketut. Tämän herkullisen välipalan valmistamiseen käytetään banani-rotua Cardava/Cardaba, jotka korjataan kypsänä, mutta vielä vihreänä tilassa. Niitä siivotaan, kuoritaan ja leikataan kappaleiksi. Kokosöljyssä paistamisen jälkeen niillä on tämän vertaista murennettu konsistenssi. Sitten niitä kastellaan sokerilakeeseen ja kuivataan. Valmiit bananikipsit ovat noin 4 mm paksuisia. Ne maistuvat puhtaana välipalana, sekoituksissa ja lihapurkin ja dessertin tuotekappaleina.
Miksi bananikipsit eivät maistu bananin tavalliselta? Ne valmistetaan filippiinien keittokenttäbananien avulla, joiden maku on heikompi kuin meidän tunnettujen hedelmäbananien kanssa. Yritä myös meidän herkullisia
makeittamattomia luomu-bananikipsiämme.