Kuivattuja ja omenakastikkeella makeutettuja kanakukkia. Suurimmaksi osaksi puolikkaat pienet marjat ovat tummanpunaisia tai ruskehtivia, pehmeitä ja hedelmällisen herkullisen, miellyttävän makean makuista.
Kanakukat ovat hyvä kuituliito lähteitä. Ne ovat monipuolisesti käytettävissä
müslissä,
pähkinä-hedelmäsekoituksissa sekä keittämiseen ja leivontaan.
Kanakukkia kutsutaan myös suokukkaksi. Ne ovat erittäin suosituita Yhdysvalloissa ja Kanadassa, jossa juhlapäivä kuin Kiitosjuhlakin ei olisi ajattelematon ilman pieniä punaisia ihmekukkia.
Tuotetiedot: Mitä tavalla kanakukkia korjataan? Kuvakukkien normaali, kuiva korjaus on hyvin työlästä ja sovelletaan siis vain niille hedelmille, jotka syödään tuoreina. Kanakukkia, jotka muunnetaan mehuksi tai kuivaamarjoiksi, korjataan veden avulla. Pellot täytetään vedellä, ja koneet varmistavat liikettä vedessä, jotta marjat irtautuvat kasvista. Koska marjat ovat ilmakamaroitaan kiitos pinnalla, ne voidaan helposti imuroida pois.