Kultaisenruskeat, riutuvat, hieman makeutetut luomubananiviipaleet. Tähän herkulliseen välipalakkeeseen valitaan bananien laji Cardava/Cardaba niin kypsiä, mutta vielä vihreitä tiloja. Niitä pesee, luodaan irti kuoret ja leikataan viipaleiksi. Kokospöydällä paistamisesta viipaleet saavat erittäin riutuvan konsistenssin. Sitten niitä kastellaan sokerivetyyn ja kuivataan. Valmiit bananinviipaleet ovat noin 4 mm paksuudeltaan. Ne maistuvat hyvin puhtaana, sekoituksissa ja müslie ja keksikäs dessertin aineistona.
Miksi bananinviipaleet eivät maistu bananina? Ne tehdään Filiippinien keittokasvien bananista, jotka ovat heikomman tuoksun verraten tunnettuun hedelmäbananilaajiin. Yritä myös meidän herkulliset
suolaisten luomubananinviipaleiden. Tai käytännöllisesti müslillesi:
luomubananinviipaleiden murskia.