Tuotemme luomu soijajauho valmistetaan Euroopasta tuoreesta luomukasvatuksella kasvatetuista soijapapuista. Paput paistetaan, eli käytetään hiljaisen lämpimän, jotta poistetaan niiden luonnollinen kasviksuojelus vahingoittavilta hyönteisiltä. Sen jälkeen paput jauhetaan hienoksi, pähkinänmaiseksi jauhoksi. Luomujauhomme on erinomainen lähde raakaisille ja proteineille ja luonnostaan gluteenitta. Se tekee sen ideaaliseksi vaihtoehtona gluteeniä välttäville himmeille tai niille, joilla on halua kasvattaa raakais- ja proteiinin ottonsa.
Tyynellä makullaan luomu soijajauho sopii erinomaisesti monenlaisiin leivonto-tuotteisiin, kuten leipään, kekseihin ja kakkujiin. Lisäksi se sopii mainiosti liotun ja keittojen tiivistämiseen tai munan korvaamiseen. Yhdellä suurulla luomu soijajauhoa ja kahdella suurulla vettä saa korvaamaan yhden munan. Sillä tavalla vegaaninen leivonta on helppoa. Lisää luomu soijajauhoa löydät myös kaupastamme:
Luomu makea lupinijauho ja
Luomu kikherttäjauho.