Kashewpalat ovat enimmäkseen valkoisia tai beigeävärisiä, ja ne ovat pienemmän kuin kokonaiset kashewkerneet, mutta suuremmat kuin 4,75 mm. Esimerkiksi niitä kuuluu luokkiin LWP (large white pieces), LP (large pieces), SP (scorched pieces) ja P1. Ne ovat proteiinilähde. Makeat ja tuoksuvat kerneet sopivat hyvin kuivaan syötävään, keittämiseen ja leivontaan, eksoottiseen ruokaan, salaatteihin, soseihin, makeisuihin tai aamiaisjauhoihin. Erilaisia koon eroja voi olla, ole hyvä ja kysy myyjältäsi nykyisestä saatavilla olevasta koon ja luokasta. Luonnontilaista kashewia myös pienemmässä kokoon saat lisää tästä linkistä:
pieniä luonnontilaista kashewpalasia,
luonnontilaista kashewpuolikasta ja
luonnontilaista kashewkerneitä erilaisissa koon saat myös meidän kaupastamme.