Luomu Bulgur tehty kovajyvän jyvistä. Valmistettaessa kovajyvän käsittäin höyrytetään, kuivataan ja murskataan. Tämän kautta vitamiinit ja mineraleit pääsee jyvän reunoista sisään. Tulokseksi saadaan monipuolisesti käytettävä aines, jolla on lyhyt kiehumisaika. Lisäksi bulgur on proteiinin ja kasvissisällön lähteet. Se tuo tuoksua itämaista pannukyltyneisiin, keittoihin, paistoihin, täyttöihin ja paistetuille ja maistuu mainiosti kasviksille ja herkulle. Voi käyttää sen myös makeitten ja aamiaisruokien valmistamiseen herkkuihin (kuivattuihin) hedelmiin ja pähkinöihin.
Preparation
Pannuun 1 kuppi bulguria, lisätään 2 kuppia kiehuvaa vettä, sekoitetaan ja antaa kiehua noin 20 minuuttia. Kun bulgur on valmis, maistellaan suolaa, pippuria, mausteita ja yrttejä. Palautetaan lisäksi salaateihin, keittoihin, paistoihin, täyttöihin ja makeisissa.